info@fennoa.com      +358 40 763 6347

Fennoa on kirjanpito- ja taloushallinto-ohjelma tilitoimistolle

Tilitoimiston käyttämä ohjelmisto on tärkein valinta, jonka jokainen tilitoimisto tekee. Jokainen kirjanpitäjä käyttää sitä päivittäin ja siksi se on joko yrityksen kilpailuvaltti tai kompastuskivi. Fennoa on kehitetty yhdessä tilitoimistojen kanssa vastaamaan nykypäivän ja huomisen tarpeisiin.

Meillä Fennoassa on aito halu auttaa tilitoimistoja menestymään. Kuuntelemme aina toiveitasi ja kehitämme ohjelmistoa jatkuvasti. Aivan kuten tilitoimisto kukoistaa auttaessaan omia asiakkaitaan, myös me menestymme tuottaessamme tilitoimistolle lisäarvoa.


Tilitoimisto nousukiitoon Fennoalla

Digitaalinen taloushallinto varmistaa tilitoimistosi kilpailukyvyn sekä asiakkaidesi tyytyväisyyden. Fennoa on tehokas työkalu kirjanpitäjälle, korvaamaton tietolähde tilitoimiston johdolle sekä yhdyskanava ja apuväline asiakkaillesi.

Digitalisoi tilitoimistosi
Paranna asiakaskokemusta
Optimoi kannattavuutta

Paketit ja hinnat Ominaisuudet ja toiminnot


Johda tilitoimistoa tiedolla

Fennoa on Suomen nykyaikaisin taloushallinto-ohjelma. Se on myös ainoa markkinoilla oleva ohjelma, joka tuottaa oikeaa ja ajantasaista tietoa myös tilitoimiston oman toiminnan tueksi. Fennoalla varmistat ettet enää koskaan joudu tekemään tärkeitä päätöksiä ilman faktatietoa.

Johda tilitoimistoasi tiedolla
Yksityiskohtaista tietoa asiakkaista
Tulevat työt ja määräpäivät

 Fennoa Oy

Palvelua kehittää ja ylläpitää suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva Fennoa Oy.

  Yhteystiedot
  Fennoa Oy

Tel : +358 40 763 6347
Mail : info@fennoa.com