Aina on hyvä aika vaihtaa parhaaseen!

Onko tilitoimistonne taloushallinto-ohjelmisto tulossa tiensä päähän tai harkitsetteko muista syistä kirjanpito-ohjelman vaihtamista? Jos esimerkiksi uuden ohjelmiston käyttöönoton sujuvuus, tukipalveluiden saatavuus tai ohjelmiston ylläpidon, päivittämisen ja kehittämisen aktiivisuus mietityttävät, me Fennoalla vastaamme kysymyksiinne mielellämme!

Fennoa on tutkitusti ykkönen

Taloushallintoammattilaisilla on hyvä tilanne tilitoimisto-ohjelmistojen suhteen: valinnanvaraa löytyy paljon. Taloushallintoliitto teki joulukuussa 2019 kyselyn tilitoimistoammattilaisille tämän päivän ohjelmistotarjonnasta kartoittaakseen asiantuntijoiden kokemuksia ja mielipiteitä eri ohjelmistoista.

Kyselyssä ohjelmistojen käyttäjiä pyydettiin arvioimaan eri osa-alueita heille esitettyjen väittämien avulla. Väittämät olivat: ”ohjelmisto on helppokäyttöinen”, ”ohjelmisto mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ohjelmistoittain”, ”saan tuotettua joustavasti asiakastarpeen mukaisia raportteja”, ”myös asiakkaani pystyy hyödyntämään ohjelmistoa haluamallaan tavalla” sekä ”ohjelmistoon liittyvä tuki on riittävää”. Lisäksi käyttäjät antoivat ohjelmistolle yleisarvosanan.

Kyselyyn vastasi 2066 tilitoimistoammattilaista ympäri Suomen. Tässä kyselyssä Fennoa sai käyttäjiltään korkeimmat arvosanat kaikilla kuudella arvioidulla osa-alueella sekä kaikissa toimistojen kokoluokissa.

Näitä asioita asiakkaamme meissä arvostavat

Fennoaa käytetään nyt jo tuhansissa yrityksissä satojen tyytyväisten kirjanpitäjien toimesta. Meille on aina ollut tärkeää lunastaa lupauksemme ja tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua. Siksi olemmekin erityisen iloisia kuullessamme suoraan asiakkailtamme, kuinka olemme tavoitteissamme onnistunut.

Esimerkiksi Pudasjärvellä, Oulussa ja Helsingissä palveleva Tili-Tekno alkoi etsiä uutta ohjelmistoa, kun tieto Tikon-ohjelman päättymisestä julkaistiin. Uutta ohjelmaa valittaessa kiinnitettiin huomiota erityisesti käytettävyyteen tilitoimistoasiakkaan näkökulmasta, ja tällä perustelulla valinta kohdistui Fennoaan.

Kaarinalaiselle Tilihalme Oy:lle taas on aina ollut tärkeää asiakkaiden edun ajatteleminen ja asiakkaita lähellä oleminen. Kun taloushallinto-ohjelmiston päivittäminen tuli ajankohtaiseksi ja vaihtoehtoja kartoitettiin, Fennoa erottui muista ohjelmista edukseen erityisesti selkeydellään. Kokonaisvaltaisuuden lisäksi ratkaisevia asioita uuden ohjelman valinnassa Tilihalmeelle olivat kotimaisuus, selkeys ja käyttäjäystävällisyys.

Voit lukea lisää asiakkaidemme kokemuksia sekä asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita blogistamme.

Täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva Fennoa Oy on perustettu vuonna 2014. Fennoan taloushallinto-ohjelmisto on siis vielä elinkaarensa alkupuolella. Kehitämme ja päivitämme sitä koko ajan asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Haluatko kokea itse, kuinka helppoa Fennoan käyttäminen on? Varaa Fennoa-palvelun etädemo! Etädemossa esittelemme Teams-etäyhteydellä, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa.

 

Haluatko lisää tietoa siitä, mitä kaikkea kannattaa huomioida, kun tilitoimisto valitsee uutta taloushallinnon ohjelmistoa? Lataa ilmainen oppaamme:

Järjestelmän vaihtajan opas

Previous ArticleNext Article