Tehosta yrityksen prosesseja automaattisella tiedonsiirrolla

Fennoa API sekä valmiit integraatiot yhdistävät yrityksen nykyiset prosessit huippuluokan taloushallintoon 

Verkkokaupat

Myynnit verkkokaupasta siirtyvät joko laskuina tai kirjanpidon tositteita. Katso lisätietoja kohdasta Fennoa API.

Kassajärjestelmät

Kasssajärjestelmän myynnit joko reaaliaikaisesti Fennoa API:lla tai kerran päivässä yhtenä automaattisena tiedonsiirtona.

ERP-järjestelmät

Myyntilaskut Fennoaan, tieto suorituksista ERP:iin, kirjanpidon tietojen tuonti ja vienti. Fennoa mahdollistaa monipuoliset siirrot järjestelmien välillä.

Valmiit integraatiot

Kassajärjestelmät

Micros
Jeemly
Flowvy

Restolution
Tulopos

Integrointi Fennoaan

Fennoa API

Fennoa API tarjoaa kaksisuuntaisen, reaaliaikaisen yhteyden yrityksen taloushallintoon mistä tahansa ohjelmistosta. Sen avulla voidaan siirtää kirjanpidon tositteita ja myyntilaskuja Fennoaan, tarkistaa niiden tilanne tai tehdä tilien saldokyselyitä. Tiedot ovat aina reaaliaikaisia. Uusia toimintoja lisätään API:in jatkuvasti.

Siirry API-kuvaukseen (englanniksi)

Finvoice

Finvoice on yleisesti Suomessa käytössä oleva verkkolaskuformaatti. Se mahdollistaa myös laskujen siirtämisen eri järjestelmien välillä, sillä lähes jokainen Suomessa käytössä oleva ohjelma pystyy muodostamaan myyntilaskuista Finvoice-tiedostoja. Fennoa lukee Finvoice-tiedoston sisään liitteineen ja tekee siitä valmiin laskun, joka voidaan lähettää asiakkaalle. Tällä tavalla yritys voi hyödyntää Fennoan myyntireskontraa ja siihen liittyviä ominaisuuksia.

Varaa Fennoan etädemo

Varaa aika Fennoan esittelyä varten. Etädemossa esittelemme Teams-etäkoulutuksena, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa. Varaa aika ilmaiseen etädemoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Esittelyajan varaaminen ei sido sinua mitenkään.

Fennoan ilmaisen demon varaus