”Arjestamme on tullut todella paljon sujuvampaa ja tehokkaampaa”

Katso videolta Sanna Ruuhosen (vas.) ja Päivi Pakkasen kokemuksia Fennoasta 

Saruman Oy on oululainen tilitoimistoyritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista taloushallintopalvelua. Saruman ja kaikki yrityksen asiakkaat käyttävät päivittäin Fennoaa.

Fennoa on pitkälti automatisoitu taloushallinnon pilvipalvelu. Automatiikan ansiosta Sarumanin rutiinityöskentely on helpottunut todella paljon. Työskentely on tehokasta. Kun rutiinityöt saadaan pois päiväjärjestyksestä, voidaan keskittyä siihen oikeaan, lisäarvoa antavaan työhön. 

– Esimerkiksi myyntilaskut saa tekeytymään ja lähtemään automaattisesti, tiliotteet tiliöityvät automaattisesti ja ostolaskutkin tiliöityvät lähes automaattisesti. Tällaiset päivittäiset rutiinityöt ovat kyllä helpottuneet todella paljon, toteaa Sarumanin toimitusjohtaja Sanna Ruuhonen 

Lisää nopeutta ja tehokkuutta

Hankintavaiheessa Fennoa erottui edukseen selkeällä visuaalisella ilmeellään. Valinnan ratkaisi lopulta juuri se, että Fennoan käyttäminen on hyvin yksinkertaista ja nopeaa.  

– Käyttöönoton jälkeen ajankäyttö on tehostunut paljon. Fennoa on nopeuttanut työtämme huomattavasti. Asiakkailta saatu palaute on myös pääosin positiivista. Fennoa on nopeuttanut, helpottanut ja sujuvoittanut heidänkin tekemistään, kertoo Sarumanilla taloushallinnon assistenttina työskentelevä Päivi Pakkanen. 

Ohjelmisto taipuu kaikkiin tarpeisiin

Fennoan käyttöön ei Pakkasen mukaan ole liittynyt sen suurempia haasteita. Fennoa on kehitetty yhdessä tilitoimistojen kanssa ja myös Saruman on päässyt näyttämään omaa osaamistaan antaessaan ideoita Fennoan kehittämiseen. 

– Tämä yhteistyö on kyllä toiminut erinomaisesti, Pakkanen sanoo.  

– Voin ehdottomasti suositella Fennoaa ihan kaikenkokoisille yrityksille. Ei ole väliä, onko kyseessä sitten toiminimi vai suurempi yritys. Ohjelmisto taipuu kyllä kaikkiin tarpeisiin, Ruuhonen summaa. 

Haluatko kokea itse, kuinka helppoa Fennoan käyttäminen on? Varaa Fennoa-palvelun etädemo! Etädemossa esittelemme Teams-etäyhteydellä, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa.

Previous ArticleNext Article