Turvallinen asiakirjojen säilytys

Kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät asiakirjat, pöytäkirjat, sopimukset ja tilinpäätökset, turvallisessa paikassa kaikkien käytettävissä.

Aina saatavilla

Fennoan asiakirja-arkiston tiedostot ovat aina käytettävissäsi, mistä päin maailmaa oletkaan internetiin yhteydessä. Asiakirjat on helppo järjestää oikeaan kansioon, jolloin ne on myös nopea löytää.

Turvallinen

Fennoan asiakirja-arkisto on turvallista käyttää. Kaikki aineistot hajautetaan useammalle eri palvelimelle ja varmuuskopioidaan säännöllisesti. Pääsy asiakirja-arkistoon voidaan sallia tai rajoittaa käyttäjäkohtaisesti.

Yhteiskäyttöinen

Yrityksen toimintaan liittyy paljon asiakirjoja, joita tarvitsee yrittäjän lisäksi kirjanpitäjä ja tilintarkastaja. Fennoa on luonnollinen paikka näiden asiakirjojen säilytykseen.

Helppokäyttöinen

Tiedostoja voi raahata omalta tietokoneelta suoraan asiakirja-arkistoon. Jokaisen yrityksen käytössä on oma sähköpostiosoite, johon lähetetyt tiedostot tallentuvat asiakirjoihin automaattisesti. Tallentamalla sähköpostiosoitteen skanneriin tai älypuhelimeen, saa nykyiset asiakirjat digitoitua silmänräpäyksessä.

Vihdoin taloushallinnon ohjelmisto, jossa kaikki aineisto on digitaalisessa muodossa – ei mapin mappia.

– Timo Autioniemi / Tilineloset Oy

Varaa Fennoan etädemo

Varaa aika Fennoan esittelyä varten. Etädemossa esittelemme Teams-etäyhteydellä, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa. Varaa aika ilmaiseen etädemoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Esittelyajan varaaminen ei sido sinua mitenkään.

Fennoan ilmaisen demon varaus

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Juhana Heikkilä
Myyntijohtaja / Partner
Jussi Lehto
Myyntipäällikkö
Annika Soppela
Asiakaspäällikkö

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella.