Taloushallinnon automaatio ja robotiikka

Fennoa Robotti säästää satoja tunteja työaikaa joka kuukausi. Se vastaanottaa ja maksaa hyväksyttyjä laskuja, tiliöi tiliotteen tapahtumia, lähettää laskuja ja jopa perii saatavat puolestasi.

Fennoa Robotti on aina valmis osaaja, jolle ei tarvitse erikseen ohjelmoida tai opettaa käyttöliittymän nappien painelua.

 

Laskutus

Yhdistettynä toistuvaislaskutukseen tai laskutusintegraatioon, Fennoa Robotti lähettää laskut automaattisesti asiakkaillesi. Tarvittaessa laskuista lähetetään muistutuksia tai jopa siirretään perintätoimistolle.

Kaikki tämä ilman että sinun tarvitsee edes kirjautua sisään Fennoaan.

Maksaminen

Laskuja voi saapua montaa eri kanavaa pitkin: paperilaskuja postitse, verkkolaskuja sekä sähköpostilaskuja. Fennoa Robotti osaa käsitellä ne kaikki, tunnistaa niistä olennaiset tiedot ja antaa laskun oikealle henkilölle hyväksyttäväksi.

Kun lasku on hyväksytty, Fennoa Robotti voi maksaa sen puolestasi eräpäivänä. Ja mikäli laskulla on kassa-alennus (käteisalennus), osataan se hyödyntää automaattisesti. Lopputuloksena on täydellinen automaatio ilman pelkoa kontrollin menetyksestä!

Tiliöinti

Fennoassa tiliotteiden käsittely on hiottu huippuunsa, mutta Fennoa Robotin avulla se voidaan automatisoida parhaimmillaan jopa kokonaan. Aina tiliotteen saapuessa (automaattisesti pankista tietysti) päivitetään reskontrat ajantasalle.

Muita tapahtumia ohjataan ns. tiliöintisääntöjen avulla. Niitä on nopea luoda tiliotteen tapahtumista: valitset tapahtuman ja luot sille tiliöinnin (ja halutessasi laskentakohteen, ALV:n jne). Jatkossa sääntöön sopivat tapahtumat tiliöidään automaattisesti määrittämälläsi tavalla.

Automatiikkaa sinun ehdoillasi

Kuten hyvän rengin kuuluu, myös Fennoa Robotti toimii juuri kuten sinä haluat. Se ei lähetä, maksa eikä tiliöi puolestasi mitään ellet näin halua. Se tottelee komentojasi sanatarkasti ja tiliöi tapahtumat annettujen ohjeiden mukaan. Fennoa Robotin komentaminen on onneksi helppoa, eikä vaadi mitään erityisosaamista.

Tarkat logit tapahtumista

Fennoa Robotti pitää kirjaa tekemisistään. Näet aina mitä on tapahtunut ja milloin. Fennoa Robotti onkin kuin yksi käyttäjä muiden joukossa. Näet ihan yhtä yksityiskohtaiset tiedot sen kuin kaikkien muidenkin käyttäjien toimista.

Näin laitat Fennoa Robotin hommiin

Fennoa Robotti on osa Fennoa taloushallintojärjestelmää. Tarjoamme ohjelmistoa ainoastaan tilitoimistokumppaneidemme kautta. Mikäli edustat itse tilitoimistoa, katso mitä etuja Fennoa-kumppaniksi ryhtymisestä on. Muussa tapauksessa tutustu kumppaneihimme ja lähetä tarjouspyyntö sopivimmalle kumppanille. Siitä se lähtee!

Varaa Fennoan etädemo

Varaa aika Fennoan esittelyä varten. Etädemossa esittelemme Teams-etäkoulutuksena, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa. Varaa aika ilmaiseen etädemoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Esittelyajan varaaminen ei sido sinua mitenkään.

Fennoan ilmaisen demon varaus