Taloushallinnon ja kirjanpidon automatisointi

Fennoa Robotti säästää satoja tunteja työaikaa joka kuukausi. Se vastaanottaa ja maksaa hyväksyttyjä laskuja, tiliöi tiliotteen tapahtumia, lähettää laskuja ja jopa perii saatavat puolestasi.

Fennoa Robotti on aina valmis osaaja, jolle ei tarvitse erikseen ohjelmoida tai opettaa käyttöliittymän nappien painelua.

Automaattinen laskutus

Yhdistettynä toistuvaislaskutukseen tai laskutusintegraatioon, Fennoa Robotti lähettää laskut automaattisesti asiakkaillesi. Tarvittaessa laskuista lähetetään muistutuksia tai jopa siirretään perintätoimistolle.

Kaikki tämä ilman että sinun tarvitsee edes kirjautua sisään Fennoaan.

Automaattinen laskujen käsittely ja maksaminen

Laskuja voi saapua montaa eri kanavaa pitkin: paperilaskuja postitse, verkkolaskuja sekä sähköpostilaskuja. Fennoa Robotti osaa käsitellä ne kaikki, tunnistaa niistä olennaiset tiedot ja antaa laskun oikealle henkilölle hyväksyttäväksi.

Kun lasku on hyväksytty, Fennoa Robotti voi maksaa sen puolestasi eräpäivänä. Ja mikäli laskulla on kassa-alennus (käteisalennus), osataan se hyödyntää automaattisesti. Lopputuloksena on täydellinen automaatio ilman pelkoa kontrollin menetyksestä!

Automaattinen tiliöinti

Fennoassa tiliotteiden käsittely on hiottu huippuunsa, mutta Fennoa Robotin avulla se voidaan automatisoida parhaimmillaan jopa kokonaan. Aina tiliotteen saapuessa (automaattisesti pankista tietysti) päivitetään reskontrat ajantasalle.

Muita tapahtumia ohjataan ns. tiliöintisääntöjen avulla. Niitä on nopea luoda tiliotteen tapahtumista: valitset tapahtuman ja luot sille tiliöinnin (ja halutessasi laskentakohteen, ALV:n jne). Jatkossa sääntöön sopivat tapahtumat tiliöidään automaattisesti määrittämälläsi tavalla.

Automatiikkaa sinun ehdoillasi

Kuten hyvän rengin kuuluu, myös Fennoa Robotti toimii juuri kuten sinä haluat. Se ei lähetä, maksa eikä tiliöi puolestasi mitään ellet näin halua. Se tottelee komentojasi sanatarkasti ja tiliöi tapahtumat annettujen ohjeiden mukaan. Fennoa Robotin komentaminen on onneksi helppoa, eikä vaadi mitään erityisosaamista.

Tarkat logit tapahtumista

Fennoa Robotti pitää kirjaa tekemisistään. Näet aina mitä on tapahtunut ja milloin. Fennoa Robotti onkin kuin yksi käyttäjä muiden joukossa. Näet ihan yhtä yksityiskohtaiset tiedot sen kuin kaikkien muidenkin käyttäjien toimista.

Näin laitat Fennoa Robotin hommiin

Fennoa Robotti on osa Fennoa taloushallintojärjestelmää. Tarjoamme ohjelmistoa ainoastaan tilitoimistokumppaneidemme kautta. Mikäli edustat itse tilitoimistoa, katso mitä etuja Fennoa-kumppaniksi ryhtymisestä on. Muussa tapauksessa tutustu kumppaneihimme ja lähetä tarjouspyyntö sopivimmalle kumppanille. Siitä se lähtee!

Tiedätkö, mitä kaikkea voisitte automatisoida?

Lataa ilmainen oppaamme, jossa kerromme, mitä hyötyjä taloushallintopalveluiden automatisointi tuo sekä tilitoimistolle että tilitoimistojen asiakasyrityksille.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Juhana Heikkilä
Myyntijohtaja / Partner
Jussi Lehto
Myyntipäällikkö
Annika Soppela
Asiakaspäällikkö

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella.