Tunnistautuminen ja digitaalinen allekirjoitus

Allekirjoita pöytäkirjat ja sopimukset pankkitunnuksilla paikasta ja ajasta riippumatta. Vältä postitus- ja skannausrumba kokonaan. 

Integroitu Fennoaan

Digitaalinen allekirjoitus on sisäänrakennettu Fennoan asiakirjat -osioon. Mikä tahansa Fennoaan ladattu PDF-asiakirja voidaan allekirjoittaa vahvan tunnistautumisen avulla.

Turvallinen

Fennoan digitaalinen allekirjoitus perustuu vahvaan tunnistautumiseen sekä vahvaan salaukseen. Se on juridisesti pätevä, ja allekirjoituksen aitous on jälkeenpäin varmistettavissa.

Helppo käyttökokemus

Valitset vain PDF-asiakirjan ja listaat allekirjoittajat. Kun allekirjoitukset on tehty, tallentuu allekirjoitettu asiakirja automaattisesti Fennoaan.

Mitä voidaan allekirjoittaa

Kaikkiin PDF-muotoisiin dokumentteihin voidaan lisätä sähköinen allekirjoitus. Fennoa ID on sisäänrakennettu Fennoan asiakirjat -osioon, jolloin mikä tahansa Fennoaan ladattu asiakirja voidaan allekirjoittaa vahvan tunnistautumisen avulla.

Allekirjoituspyynnöt

Asiakirjan allekirjoittaminen tapahtuu allekirjoituspyyntöjen – tai -kutsujen – avulla. Kun oikea asiakirja on ladattu Fennoaan, voidaan allekirjoittaminen aloittaa valitsemalla allekirjoittajat. Kaikille valituille allekirjoittajille lähetetään sähköpostitse pyyntö allekirjoittaa asiakirja. Allekirjoittaminen tapahtuu helposti sähköpostissa olevaa linkkiä klikkaamalla sekä tunnistautumalla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kuka voi allekirjoittaa

Asiakirjojen allekirjoittamiseen Fennoa ID:ssä vaaditaan suomalaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Allekirjoitettujen asiakirjojen säilyttäminen

Kun kaikki allekirjoittajat ovat allekirjoittaneet asiakirjan, siirtyy se säilöön Fennoan asiakirjoihin. Myös alkuperäinen allekirjoittamaton asiakirja on edelleen ladattavissa. Kuten kaikkea aineistoa Fennoassa, myös allekirjoitettuja asiakirjoja säilytetään aina Suomessa sijaitsevilla palvelimilla turvallisessa palvelinkeskuksessa. Niistä otetaan säännölliset varmuuskopiot.

Miten saan Fennoa ID:n käyttööni?

Mikäli olet Fennoa-käyttäjä, Fennoa ID on jo käytössäsi. Fennoa on saatavilla  ainoastaan tilitoimistokumppaneidemme kautta. Mikäli edustat itse tilitoimistoa, katso mitä etuja Fennoa-kumppaniksi ryhtymisestä on. Muussa tapauksessa tutustu kumppaneihimme ja lähetä tarjouspyyntö sopivimmalle kumppanille. Siitä se lähtee!

Varaa Fennoan etädemo

Varaa aika Fennoan esittelyä varten. Etädemossa esittelemme Teams-etäyhteydellä, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa. Varaa aika ilmaiseen etädemoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Esittelyajan varaaminen ei sido sinua mitenkään.

Fennoan ilmaisen demon varaus

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Juhana Heikkilä
Myyntijohtaja / Partner
Jussi Lehto
Myyntipäällikkö
Annika Soppela
Asiakaspäällikkö

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella.