Helppokäyttöinen palvelu yllättää yrittäjät

Tilitoimisto FaktaCountin asiakkaat ovat ottaneet Fennoan helppokäyttöisen pilvipalvelun omakseen. Se sopii mainiosti myös yrittäjille, joille digitaalinen taloushallinto ei ole ennestään tuttu.

FaktaCountin tilitoimistossa Tampereella on täysi tohina päällä, kun kymmenkunta kirjanpitäjää hoitaa asiakasyritysten taloushallintoasioita. Asiakaskunta koostuu lähinnä Pirkanmaan pk-yrityksistä.

”Joukkoon mahtuu muun muassa metallialan yrityksiä, kuljetusalan yrittäjiä ja toiminimiyrittäjiä eri aloilta”, tiimin vetäjä Jaana Salo luettelee.

FaktaCount on viidellä paikkakunnalla toimiva perheyritys, jolla on Riihimäen pääpaikan ohella toimipisteet Helsingissä, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Kuhmossa. Yrityskauppojen myötä käytössä on useita taloushallinto-ohjelmistoja. Tuorein niistä on Fennoan taloushallinnon pilvipalvelu.

”Otimme Fennoan käyttöön viime syksynä. Huomasimme heti, että tämähän on todella helppokäyttöinen palvelu verrattuna muihin ohjelmistoihin. Kaikki loksahti heti kohdilleen.”

Helppokäyttöisyydellä on iso merkitys FaktaCountin asiakkaille. Erityisen tärkeää se on monelle pidempään toimineelle yrittäjälle, joilla on ennestään vähän kokemusta digitaalisesta taloushallinnosta.

”Fennoan ohjelmaa voi suositella lämpimästi kenelle tahansa asiakkaistamme.”

FaktaCountin Jaana Salo kiittelee erityisesti Fennoan helppokäyttöisyyttä.

Palvelusta kiitos halausten kera

Jaana Salo kertoo esimerkin metallialan yrittäjästä, joka pitkän sairausloman jälkeen käynnisteli taas yritystoimintaa ja kyseli, miten taloushallinto kannattaisi hoitaa fiksusti.

”Ehdotin, josko nyt olisi hyvä hetki siirtyä oikeasti digiaikaan. Esittelin Fennoan palvelun perustoiminnot, eikä asiakas meinannut millään uskoa, että taloushallinnon rutiinien hoitaminen voi olla tosiaankin näin helppoa. Tämähän on täydellinen palvelu!”

Ja totta se on. Fennoan palvelussa on vain muutama alasvetovalikko, joista löytyy nopeasti kaikki tarvittava, kuten osto- ja myyntilaskut, pankkitilit ja asiakirjat.

Yrittäjien mielestä hyödyllinen ominaisuus ovat myös etusivun muistutukset tekemättömistä töistä, esimerkiksi hyväksymättömät ostolaskut ja avoimena olevat myyntilaskut.

”Enää ei tarvitse selata papereita, ottaa kopioita ja etsiä postimerkkejä paperilaskuihin. Kaikki asiat löytyvät nyt digitaalisesti yhdestä paikasta.”

Tapaamisen lopuksi yrittäjä halasi Jaanaa ja kiitti, että nyt hän voi keskittyä palvelemaan omia asiakkaitaan. Perheellekin jää enemmän aikaa, kun hallinnollisia töitä ei tarvitse tehdä viikonloppuisin ja iltamyöhään.

”Helppokäyttöisin vastaan tullut ratkaisu”

Jaana Salo kertoo, että myös nuoret yrittäjät ovat ottaneet Fennoan palvelun omakseen.

”He ovat tottuneet digitaalisiin palveluihin ja edellyttävät, että asiat sujuvat helposti ja nopeasti ilman papereita. Mappien selailun sijaan he katsovat vaikkapa palkka-asioihin liittyvät sopimukset omalta koneeltaan. Se onnistuu Fennoan asiakirja-osiossa.”

Fennoan etuihin Jaana Salo laskee myös sen, että palvelu sopii kaikenkokoisille yrityksille. Käyttöön ei esimerkiksi vaikuta yrityksen liikevaihto tai tositemäärä.

”Kaikkien näiden ominaisuuksien perusteella suosittelemme kaikkia aloittavia yrittäjiä ottamaan käyttöön Fennoan palvelun. Monet FaktaCountin vanhoistakin asiakkaista ovat halunneet vaihtaa ohjelmistoa.”

Jaana Salo sanoo, että Fennoan palvelu helpottaa myös kirjanpitäjän työtä. Hän on tehnyt yli 35 vuoden uran kirjanpitäjänä ja joutunut opettelemaan lukuisia taloushallinnon järjestelmiä. ”Fennoa on helppokäyttöisin vastaan tullut ratkaisu. Aikaa jää enemmän myös muille töille ja asiakkaiden palveluun, kun rutiinityöt ja monimutkaisten ohjelmistojen kanssa painimiseen ei tuhraannu aikaa.”

Haluatko kokea itse, kuinka helppoa Fennoan käyttäminen on? Varaa Fennoa-palvelun etädemo! Etädemossa esittelemme Teams-etäyhteydellä, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa.

 

Previous ArticleNext Article