Fennoan kirjanpito perustuu pankkitiliotteisiin

Tiliotteiden tiliöinnillä saavutetaan hyvin suoraviivainen ja nopea päivittäinen kirjanpito. Fennoa on myös tehnyt siitä lähes täysin automaattista.

Tilitoimistojen kanssa kehitetty

Tehty alusta pitäen kirjanpitäjän työtä helpottamaan

Automaattiset ALV-kirjaukset ja porautuvat viranomaisilmoitukset

Tase-erittely suoraan tositteilta ja raportilta muokattavana

Suoriteperusteinen, pankkitiliotteisiin aina täsmäävä

Useita tilikarttoja

Liikekirjuri

Osakeyhtiö, henkilöyhtiöt

Yhdistyskirjuri

Yhdistykset ja säätiöt

Kiinteistökirjuri

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt

Konkurssipesä

Fennoan käytettävyys on omaa luokkaansa: toimii kuin ajatus

– Pasi Tilander / Economer Oy

Huippuluokan kirjanpito

Fennoassa kirjanpito on kaiken perusta. Kaikki muut osiot toimivat kirjanpidon ehdoilla reaaliaikaisesti ja saumattomasti yhteistyössä.

Pitkälle automaattinen tiliöinti yhdistettynä loppuun asti hiottuun tositteen syöttöön tekee kirjanpidon työstä ennennäkemättömän nopeaa ja joustavaa.

Perustuu pankkitiliotteisiin

Yrityksen kirjanpidossa pankkitiliotteiden on oltava sentilleen oikein kirjattuina. Siksi Fennoa Robotti hyödyntää pankeista automaattisesti haettavat SEPA tiliotteet ja tiliöi ne automaattisesti puolestasi kirjanpitoon.

Kirjanpitolaki 2016 on huomioitu ja Fennoassa ALV-käsittely ja viranomaisilmoitukset ovat uuden lain vaatimusten mukaisesti porautuvia aina tositteen kuvalle saakka.

Tiliöintisäännöt

Fennoa Robottia voi opettaa ja saat suoraan tiliotteilta luotua sääntöjä, joilla kerrot miten toistuvat tapahtumat kuuluu kirjata kirjanpitoon lopullisille tileille.

Myyntilaskujen tiliöinti

Myyntilaskut Fennoa osaa tiliöidä automaattisesti oikein. Välittömästi kun yritys tekee Fennoassa myyntilaskun, se näkyy liikevaihdossa nettosummalla ja kassavirtaennusteessa tulona.

Fennoalla yritys näkee aina reaaliaikaisen tuloksensa.

Ostolaskujen tiliöinti

Ostolaskuissa Fennoa Robotti kerää puolestasi verkkolaskusanomista tiliöintiehdotukset. Käytössä on myös toimittajakohtainen oletustiliöinti sekä toimittajakohtaisesti oppivat tiliöintiehdotus.

Heti kun kuittaat ostolaskun tiliöidyksi, se näkyy tuloslaskelmassa nettosummalla kuluna ja summasta porauduttavana laskun kuvalle ja laskun audit trail tietoihin saakka.

Muistiotositteet

Muiden tositteiden syöttö on hiottu yhtä suoraviivaiseksi. Käytössäsi on valmiit tositelajit, tilikohtaiset oletukset sekä automaattinen jaksotustoiminto.

Tositteen syöttö onnistuu aina myös pelkkää näppäimistöä / numeronäppäimistöä käyttäen.

Tositteiden tuonti muista järjestelmistä

Kirjanpitoon voidaan tuoda tositteet ulkopuolisista järjestelmistä hyvin helposti siirtotiedostoilla tai automaattisella taustasiirrolla.

Esimerkiksi kassajärjestelmistä päivämyynti saadaan Fennoaan automaattisesti.

Lue lisää integraatioista ja API-liittymästä.

Varaa Fennoan etädemo

Varaa aika Fennoan esittelyä varten. Etädemossa esittelemme Teams-etäkoulutuksena, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa. Varaa aika ilmaiseen etädemoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Esittelyajan varaaminen ei sido sinua mitenkään.

Fennoan ilmaisen demon varaus