Koulutus ja tuki

Fennoan nopea ja asiantunteva tuki on aina apunasi

Fennoan käyttöönottokoulutus

Fennoan käyttöönotetaan tilitoimistolle yhden päivän koulutuksella, joka on mahdollista jakaa kahteen puolen päivän koulutukseen. Koulutus voidaan myös suorittaa täysin etäyhteydellä.

Koulutuksen ensimmäissä osassa perustetaan joko tilitoimiston oma taloushallinto tai ensimmäisen asiakasyrityksen taloushallinto Fennoaan ja käydään läpi peruskäyttö.

Koulutuksen seuraava osa pidetään joko samana päivänä tai noin kahden viikon kuluttua ensimmäisestä. Tällöin käydään läpi ohjelmaa käytettäessä esiin nousseita kysymyksiä ja avataan lisää asiakkaita Fennoaan.

Fennoan koulutus perustuu siis niin sanottuun ”käden savessa” -malliin, jossa käydään heti tositoimiin oikean yrityksen oikeille tiedoilla. Tämä on saanutkin erinomaisen vastaanoton, sillä demoyrityksellä kouluttaminen ei koskaan vastaa aidon asiakasaineiston myötä saatavaa käyttökokemusta.

Ohjelmisto on suoraan itsensä opastava ja sisältää ohjelman eri toiminnoista oikeaan ohjeeseen porautuvan sisäisen käyttöohjekirjan, mikä helpottaa oikean käyttötavan avautumista kaikille käyttäjille kaikista toiminnoista.

Tukipalvelut tilitoimiston pääkäyttäjille

Fennoan ilmaisen demon varaus

Tilitoimiston pääkäyttäjänä tavoitat aina Fennoan reippaan ja tehokkaan sovellustuen osoitteesta tuki@fennoa.com ja puhelimella arkisin klo 9-16 numerosta 010 274 3700.

Fennoaa käyttäviä yrityksiä pyydämme kääntymään tukiasioissa oman tilitoimistonsa puoleen.