Matka- ja kululaskut

Fennoassa matka- ja kululaskujen tekeminen on todella yksinkertaista. Valmiiksi määritetyt oletusasetukset nopeuttavat matkalaskun tekoa entisestään.

Helppo käyttöönotto

Matkalaskut saadaan otetuksi käyttöön vain muutaman pakollisen vaiheen kautta. Ohjelmaan tarvitaan Verohallinnon varmenne, jotta Fennoa voi ilmoittaa maksetut matkalaskut suoraan tulorekisteriin. Muut yrityksen tiedot tulevat oletuksena Fennoan asetuksista. Lisäksi määritetään matkalaskujen hyväksyjä kierrätysryhmään.

Ohjelmassa on oletuksena valmiina Verohallinnon ohjeistuksen mukaiset tuntirajat, samoin vuosittaisen ohjeistuksen mukaiset kilometrikorvaukset. Jos näistä halutaan poiketa, tiedot voidaan syöttää erikseen asetuksiin.

Matkalaskujen tekeminen

Matkalaskut voidaan tehdä joko henkilökohtaisesti tai työntekijöiden puolesta. Tekemisen nopeuttamiseksi useimmin käytetyn oletuslähtöosoitteen voi lisätä valmiiksi ohjelmaan.

Matkalaskua tehtäessä ohjelmaan syötetään matkan alku- ja loppuajat sekä reitti Googlen palvelua hyödyntäen, jolloin Google laskee kilometrit automaattisesti. Lopuksi liitetään mukaan mahdolliset matkaan liittyvät kuitit.

Näiden tietojen perusteella ohjelma laskee päivärahat ja kilometrikorvaukset, ja lasku hyväksytään sekä maksetaan järjestelmässä. Fennoa Matkat osaa laskea niin kotimaan kuin ulkomaankin päivärahat. Tulorekisteri-ilmoitus maksusta lähtee automaattisesti Verohallintoon.

Samalla toiminnolla ja periaatteilla voidaan tehdä myös pelkät kululaskut.

Varaa Fennoan etädemo

Varaa aika Fennoan esittelyä varten. Etädemossa esittelemme Teams-etäkoulutuksena, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa. Varaa aika ilmaiseen etädemoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Esittelyajan varaaminen ei sido sinua mitenkään.

Fennoan ilmaisen demon varaus