Helppoa ja nopeaa laskuttamista

Laskujen luonti ja lähetys nappia painamalla. Automatisoi toistuvaislaskutus, muistutukset, perintä ja factoring.

Fennoan myyntilaskut sisältävät kaiken tarvittavan niin yrityksen, taloyhtiön kuin yhdistyksenkin laskutukseen. Seuraa laskutusta asiakaskohtaisesti. Luo nopeasti uusia laskuja käyttämällä aikaisempia laskuja pohjana. Määritä asiakaskohtaiset hinnastot, maksuajat ja laskujen lähetystavat. Fennoaa käyttäessäsi huomaat että laskuttaminen on hauskaa!

Kaikki ominaisuudet käytössäsi

Automaattinen kirjanpito
Myyntilaskut ovat heti näkyvillä kirjanpidossa ja raporteilla. Erittele myynti suoraan oikeille kirjanpidon tileille ja/tai laskentakohteille.
Hinnastot
Määritä haluamasi asiakaskohtaiset hinnat ja alennusprosentit
Kuluttajaverkkolaskutus
Laskuttajailmoituksen tekeminen onnistuu helposti Fennoasta. Tieto verkkolaskujen tilauksesta päivittyy asiakastietoihin täysin automaattisesti.
Toistuvaislaskut
Laskutatko toistuvasti samoja asiakkaita? Käyttämällä toistuvaislaskutusta, Fennoa luo laskut joko nappia painamalla tai ajastetusti – asiakaskohtaiset hinnastot huomioiden.
Muistutuslaskut ja perintä
Valitse yrityksellesi sopivin tapa maksuhuomautuksien lähettämiseen. Voit automatisoida koko perintäprosessin ja varmistaa yrityksesi kassavirran.
Factoring-rahoitus
Mikäli yrityksesi käyttää factoring-rahoitusta, Fennoa siirtää laskut factoring-yhtiöön (Nordea Rahoitus, OP Yrityspankki, Danske Finance) automaattisesti. Ja luonnollisesti myös Factoring laskujen viitesuoritukset reskontrassa Fennoa Robotti kirjaa automaattisesti!

Erityisesti myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn ja maksamisen osalta Fennoa on erinomaisen nopea ja tehokas.

– Elisabeth Ritola / Debora Oy

Kaikki lähetystavat

Verkkolasku

Paperilasku

Kuluttajaverkkolasku

Sähköpostilasku

Suoramaksu

Tulosta itse (PDF)