Digitalisoi ostolaskujen käsittely

Fennoassa ostolaskut ovat aina digitaalisia. Paperilla tai sähköpostilla saapuvat laskut digitoidaan ja ohjataan hyväksyntään.

Säästä aikaa digitaalisilla ostolaskuilla

Kaikki ostolaskut tulevat suoraan Fennoaan sekä kuvana että tunnistettuina tietoina. Näet kaikki tiedot yhdellä silmäyksellä, hyväksyt laskun ja laitat maksuun eräpäivänä parilla klikkauksella.

Tarpeisiisi sopiva hyväksyntäkierto

Fennoan monipuolinen ja helppokäyttöinen hyväksyntäkierto sopeutuu kaikkiin yrityksiin. Valittavissa ovat yksi- ja kaksiportainen hyväksyntä (erillinen tarkastus ja hyväksyntä), sekä niihin liittyviä variaatioita. Fennoa tukee myös kierrätysryhmiä, joka tuo hyväksyntäkiertoon kolmannenkin tason.

Halutessasi hyväksytyt laskut maksetaan automaattisesti laskun eräpäivänä. Myös käsin maksaminen on tehty helpoksi: valitse maksettavat maksut, pankkitili ja klikkaa laskut maksuun joko heti tai vasta eräpäivänä. Fennoa hoitaa loput, ja siirtää maksut pankkiisi automaattisesti.

Kaikki kotimaiset pankit käytössäsi

Nordea
OP-Pohjola
Danskebank

Aktia
Säästöpankit
Paikallisosuuspankit

Ålandsbank
S-Pankki
SEB

Varaa Fennoan etädemo

Varaa aika Fennoan esittelyä varten. Etädemossa esittelemme Teams-etäyhteydellä, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa. Varaa aika ilmaiseen etädemoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Esittelyajan varaaminen ei sido sinua mitenkään.

Fennoan ilmaisen demon varaus