Sähköinen taloushallinnon järjestelmä tilitoimistolle

Fennoa on taloushallinnon kokonaisratkaisu, jossa kaikki osa-alueet muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Fennoan taloushallinto-ohjelmiston jakelu tapahtuu tilitoimistojen kautta.

Tilitoimistojen kanssa yhteistyössä kehitetty, pitkälle automatisoitu taloushallinnon pilvipalvelu toimii ajasta ja paikasta riippumatta, missä vain olet internetin tavoitettavissa.

Fennoan avulla tilitoimisto tarjoaa asiakkailleen erittäin ketterät, helppokäyttöiset ja pitkälle automatisoidut digitaalisen taloushallinnon palvelut. Fennoan taloushallinnon järjestelmää kaikkien on yhtä sujuvaa ja helppoa käyttää.

Fennoalla kirjanpidon ja sähköisen taloushallinnon tekeminen niin tilitoimistolle kuin sen asiakkaille on sellaista, kuin sen olisi aina pitänyt ollakin: digitaalista, nopeaa, toimintavarmaa ja jopa hauskaa.

Fennoan taloushallinto-ohjelmiston ominaisuudet

6 syytä valita Fennoan taloushallinto-ohjelmisto

1. Tilitoimiston kumppani

Me Fennoassa ymmärrämme tilitoimistoja ja niiden liiketoimintaa. Emme koskaan kilpaile tilitoimistojen kanssa, vaan toimimme yhteistyössä. Kehitämme yhdessä ratkaisuja, joista kaikki hyötyvät.

2. Säästää työaikaa

Fennoa hyödyntää kaikki digitaalisten aineistojen mahdollisuudet, ja siksi automaation aste palvelussa on erityisen korkealla tasolla. Päätät itse miten käytät säästyneen ajan.

3. Lisää katetta

Tilitoimisto tarjoaa Fennoan asiakkailleen osana muuta palvelua. Fennoa Oy ei koskaan laskuta tilitoimiston asiakkaita palvelun käytöstä. Aiemmin muualle virranneet rahat tulevatkin vahvistamaan tilitoimiston omaa kasvua.

4. Saumaton kokonaisuus

Fennoa on alusta lähtien rakennettu kaikki ohjelman toiminnot sisältäväksi kokonaisuudeksi. Jokainen yrityksen lasku tai tapahtuma näkyy tuloslaskelmassa, graafeissa ja raporteissa reaaliajassa – Fennoa kertoo aina ajantasaisesti mikä on yrityksen taloudellinen tilanne.

5. Ohjaa toimintaa

Sisäänrakennettu Fennoa Ohjaamo kertoo tilitoimistolle suoraan, miten koko asiakaskunnalla menee ja mitä pitäisi tehdä seuraavaksi. Muistinvaraisuus vähenee päivittäisessä työssä.

6. Automaattinen

Fennoa Robotti huhkii ohjelmassa ihmiskäyttäjien kaverina ja hoitaa väsymättä ja virheettä kirjanpitäjän puolesta rutiinityöt.

Ilmainen Järjestelmän vaihtajan opas

Onko tilitoimistonne miettimässä taloushallintojärjestelmän vaihtoa? Lataa tilitoimistoammattilaisille suunnattu ilmainen oppaamme, jossa kerromme, mitä kaikkea järjestelmää vaihtaessa kannattaa huomioida.

Fennoasta sanottua

Timo Autioniemi
Future Partners Oy
Vihdoin taloushallinnon ohjelmisto, jossa kaikki aineisto on digitaalisessa muodossa - ei mapin mappia.
Pasi Talvitie
Lastensuojeluyksikkö Vaahteramäki Oy
Fennoa on ollut historiamme paras ohjelmistovalinta, ylivoimaisesti. Olen säästänyt ihan tolkuttomasti aikaa muihin, yrityksen kannalta merkityksellisempiin asioihin.
Jukka Lindfors
Dito Yrityspalvelut Oy
Fennoa täyttää sähköisen maailman vaatimukset. Muuta vaihtoehtoa ei oikeastaan olekaan.
Tampereen Ammattikorkeakoulu Oy
Seitsemän ammattilaisen raati valitsi Fennoan kirjanpidon opetuskäyttöön. Ohjelma on ketterä ja yritysten perustaminen on erittäin nopeaa.

Varaa Fennoan etädemo

Varaa aika Fennoan esittelyä varten. Etädemossa esittelemme Teams-etäyhteydellä, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa. Varaa aika ilmaiseen etädemoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Esittelyajan varaaminen ei sido sinua mitenkään.

Fennoan ilmaisen demon varaus