Asiantuntija ajan hermolla

Fennoa Oy keskittyy siihen, minkä se parhaiten osaa: palvelemaan tilitoimistoja ja heidän asiakkaitaan.

Fennoa Oy on tammikuussa 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille ja heidän asiakkailleen. Fennoa sisältää useita eri toimintoja tehokkaana kokonaisuutena, jolla saavutetaan täysin saumaton yhteiskäyttö tilitoimiston ja heidän asiakkaidensa välille.

Fennoaa käytetään 250 tilitoimiston kautta jo yli kuudessa tuhannessa yrityksessä satojen tyytyväisten kirjanpitäjien ja yrityskäyttäjien toimesta. Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan!

Fennoa toimii täysin ylläpidettynä pilvipalveluna ilman asennuksia. Sen käyttäminen on helppoa ja onnistuu millä tahansa internet-selaimella. Yhteys on turvattu SSL-salauksella (TLS 1.2) ja palvelimet, sekä niillä olevat tiedot on suojattu alan parhaita käytäntöjä noudattaen.

Kaikki Fennoan tiedot säilytetään Suomessa. Fennoa on myös sitoutunut GDPR-tietosuoja-asetukseen ja täyttää sen asettamat vaatimukset.

Fennoa tukee vahvaa kahdenkertaista tunnistautumista (2FA), jossa käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi vaaditaan erillinen vaihtuva salasana mobiilisovelluksesta. 

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Juhana Heikkilä
Myyntijohtaja / Partner
Jussi Lehto
Myyntipäällikkö
Annika Soppela
Asiakaspäällikkö

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella.