Asiantuntija ajan hermolla

Fennoa Oy keskittyy siihen, minkä se parhaiten osaa: palvelemaan tilitoimistoja ja heidän asiakkaitaan.

Fennoa Oy on tammikuussa 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille ja pk-yrityksille. Fennoa sisältää useita eri toimintoja saumattomana kokonaisuutena, jotka palvelevat niin tilitoimistoa kuin heidän asiakkaitaan.

Fennoaa käytetään jo yli tuhannessa yrityksessä satojen tyytyväisten kirjanpitäjien toimesta. Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan!

Fennoa toimii täysin ylläpidettynä pilvipalveluna ilman asennuksia. Sen käyttäminen on helppoa ja onnistuu millä tahansa internet-selaimella. Yhteys on turvattu SSL-salauksella (TLS 1.2) ja palvelimet, sekä niillä olevat tiedot on suojattu alan parhaita käytäntöjä noudattaen.

Kaikki Fennoan tiedot säilytetään Suomessa. Fennoa on myös sitoutunut GDPR-tietosuoja-asetukseen ja täyttää sen asettamat vaatimukset.

Fennoa tukee vahvaa kahdenkertaista tunnistautumista (2FA), jossa käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi vaaditaan erillinen vaihtuva salasana mobiilisovelluksesta.