Kokenut tiimimme on palveluksessanne

Asset 1xxxhdpi

Fennoassa teitä palvelevat

Mikko Kalliovaara
Toimitusjohtaja / Partner
Mikolla on yli 10 vuoden kokemus ohjelmistotuotannosta, pankeista, tilitoimistoista ja sähköisen taloushallinnon ratkaisuista.
Sami Löfman
Projektipäällikkö / Partner
Samilla on yli 20 vuoden kokemus projektien ja asiakaspalvelun vetämisestä, pankeista sekä verkkolasku- ja maksuliikenteestä.
Lasse Elfving
Tuotekehitysjohtaja / Partner
Lassella on yli 10 vuoden kokemus selainpohjaisten pilvipalveluiden tuotekehityksestä, suunnittelusta, tietokannoista ja palvelimista.
Henry Flink
Ohjelmistosuunnittelija / Partner
Henryllä on yli 8 vuoden kokemus taloushallinnon selainsovellusten kehittämisestä ja suunnittelusta. Henryn vahvaa osaamista ovat myös tietokannat ja palvelimet.
Juhana Heikkilä
Myyntipäällikkö / Partner
Juhanalla on yli 20 vuoden kokemus palvelu- ja ratkaisumyynnistä taloushallinto- ja ohjelmistoalalla. Juhanan motto on 'Fennoalla toimitamme sen minkä lupaamme!'
Marco Laine
Ohjelmistosuunnittelija / Partner
Marcolla on yli 10 vuoden kokemus suorituskykyisten selainpohjaisten pilvipalveluiden suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta.

Tiimimme kaipaa vahvistusta

Ohjelmistokehitykseen

Haemme tiimiimme vahvistusta ohjelmistokehityksen puolelle. Etsimämme henkilö tuntee olonsa kotoisaksi Linux-palvelimilla, nauttii nähdessään työnsä tuloksia niin käyttöliittymässä kuin taustaprosessien automatisoinnissa, ymmärtää tietoturvan merkityksen ja tietää jatkuvan testauksen tärkeyden.

Koodauksen tulee olla sinulle tuttua puuhaa, sillä ihan kaikkea boolean-logiikasta lähtien emme pysty opettamaan. Kokemusta SQL:stä olisi syytä olla, kuten myös ainakin perustason ymmärrystä Linux-palvelimista. Käytämme testaamiseen Jenkinsiä ja Robot Frameworkia, johon pääset myös kirjoittamaan testiskriptejä. Tietoturvassa OWASP Top 10 on hyvä listaus asioista, joiden emme halua nähdä koskettavan Fennoaa.

Koulutukseen / tukeen

Fennoa on nopea kouluttaa uusille asiakkaille. Kasvavan asiakasmäärän vuoksi tarvitsemme tiimiimme sovelluskouluttajan.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan myös sovellustukea JIRA Service Desk ohjelmistolla.