Tilitoimiston toiminnanohjaus ja tiedolla johtaminen

Fennoa Ohjaamo tuottaa oikeaa ja ajantasaista tietoa myös tilitoimiston oman toiminnan tueksi. Fennoalla varmistat, ettet enää koskaan joudu tekemään tärkeitä päätöksiä ilman faktatietoa.

Ohjaa työntekoa

Ohjaamo näyttää kirjanpitäjälle listan kaikista töistä, jotka odottavat jotain toimia tai tarkastamista. Myös tulevat raportoinnit sekä viranomaisilmoitukset näkyvät ja päivittyvät automaattisesti.

Näyttää kannattavuuden

Ohjaamo kerää käytettyä työaikaa ja raportoi sen asiakkaittain. Työmäärää voidaan verrata esim. laskutukseen tai tositemääriin.

Kiinteä osa Fennoaa

Ohjaamo on osa Fennoa taloushallintopakettia tilitoimistoille. Sen tiedot myös päivittyvät automaattisesti.

Miksi Fennoa Ohjaamo?

Tilitoimistoilla on usein satoja tai jopa tuhansia asiakasyrityksiä. Niiden käsitteleminen yksitellen on työlästä ja haastavaa. Fennoa Ohjaamo on koontinäkymä kirjanpitäjän asiakkaisiin tai koko asiakaskuntaan. Se on kiinteä osa Fennoa taloushallintopakettia, eli sen käyttöön ei tarvita asennuksia, kirjautumisia, päivityksiä, siirtoja, integraatioita eikä mitään muitakaan säätöjä.

Fennoa Ohjaamo on kaikkien tilitoimistokumppaniemme käytettävissä. Mikäli tilitoimistosi ei vielä ole Fennoa-kumppani, voit soittaa meille, varata sopivan ajan etädemolle tai tehdä suoraan tilauksen tilauslomakkeella.

Päivittäisen työn tueksi

Kirjanpitäjälle Fennoa Ohjaamo antaa listan kaikista niistä yrityksistä, joihin käyttäjällä on käyttöoikeus. Ohjaamon yleiskatsauksessa näytetään listaus töistä, jotka odottavat jotain toimia käyttäjiltä. Esimerkiksi uusia viestejä asiakkailta, kirjaamattomia tiliotteita tai uusia kuitteja, joita ei ole vielä liitetty tapahtumille. Yleiskatsauksesta pääsee suoraan kyseisen asiakkaan kyseiseen toimia edellyttävään työhön.

Mikäli tilitoimisto on sopinut asiakkaan kanssa raportointipäivän, eli takarajan, jolloin kunkin kuun kirjanpidon tulee olla valmis, näkyvät ne niin ikään Ohjaamon yleiskatsauksessa.

Listauksia on helppo käyttää oman työn ohjaamiseen ja seurantaan. Tehdyt työt päivittyvät niihin automaattisesti, eikä erillistä ohjelmaa tai seurantaa tarvita.

Kannattavuuden seurantaan

Tilitoimistojen asiakkaat ovat erilaisia. Joidenkin asiakkaiden palvelemiseen voidaan joutua käyttämään paljonkin aikaa, jota ei aina osata tai uskalleta laskuttaa. Toisinaan tilitoimiston johto ei edes tiedä totuutta käytetystä työmäärästä, joka johtaa kannattamattomiin asiakkuuksiin. Fennoa Ohjaamo kellottaa jokaisen kirjanpitäjän työaikaa aina Fennoan ollessa päällä. Vaikka kirjanpitäjä tekisi työtä Excelissä, puhelimessa, sähköpostissa tai verottajan ohjeistusta kahlaten, riittää että hän on kirjautunut Fennoassa kyseiseen yritykseen. Tällöin Fennoa Ohjaamo osaa merkitä työajan oikealle asiakkaalle.

Käytettyä työaikaa voidaan verrata vaikkapa laskutukseen tai tehtyjen tositteiden lukumäärään. Näin saadaan suuntaa antavat lukemat asiakaskohtaisesta kannattavuudesta ja tehokkuudesta. Jo sellaisenaan lukemat auttavat tunnistamaan mahdolliset tarpeet prosessien tai laskutusperusteiden tarkistamiseen.

Fennoan avulla olemme saaneet tehostettua toimintojamme ja parannettua palveluamme entisestään.

– Sanna Ruuhonen / Saruman Oy

Varaa Fennoan etädemo

Varaa aika Fennoan esittelyä varten. Etädemossa esittelemme Teams-etäyhteydellä, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa. Varaa aika ilmaiseen etädemoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Esittelyajan varaaminen ei sido sinua mitenkään.

Fennoan ilmaisen demon varaus

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Juhana Heikkilä
Myyntijohtaja / Partner
Jussi Lehto
Myyntipäällikkö
Annika Soppela
Asiakaspäällikkö

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella.