Taloushallinnon täydellinen työkalupakki

Fennoa on taloushallinnon kokonaisratkaisu, jossa kaikki osa-alueet muodostavat saumattoman kokonaisuuden.

Fennoa on tilitoimistojen kanssa yhteistyössä kehitetty pitkälle automatisoitu taloushallinnon pilvipalvelu.

Fennoalla kirjanpidon ja sähköisen taloushallinnon tekeminen on sellaista, kuin sen olisi aina pitänyt ollakin: digitaalista, nopeaa, toimintavarmaa ja jopa hauskaa.

Fennoan avulla tilitoimisto tarjoaa asiakkailleen erittäin ketterät, helppokäyttöiset ja pitkälle automatisoidut digitaalisen taloushallinnon palvelut.

Parasta Fennoassa

Tilitoimiston kumppani

Me Fennoassa ymmärrämme tilitoimistoja ja niiden liiketoimintaa. Emme koskaan kilpaile tilitoimistojen kanssa, vaan toimimme yhteistyössä. Kehitämme yhdessä ratkaisuja, joista kaikki hyötyvät.

Säästää työaikaa

Fennoa hyödyntää kaikki digitaalisten aineistojen mahdollisuudet, ja siksi automaation aste palvelussa on erityisen korkealla tasolla. Päätät itse miten käytät säästyneen ajan.

Lisää katetta

Tilitoimisto tarjoaa Fennoan asiakkailleen osana muuta palvelua. Fennoa Oy ei koskaan laskuta tilitoimiston asiakkaita palvelun käytöstä. Aiemmin muualle virranneet rahat tulevatkin vahvistamaan tilitoimiston omaa kasvua.

Saumaton kokonaisuus

Fennoa on alusta lähtien rakennettu kaikki ohjelman toiminnot sisältäväksi kokonaisuudeksi. Jokainen yrityksen lasku tai tapahtuma näkyy tuloslaskelmassa, graafeissa ja raporteissa reaaliajassa – Fennoa kertoo aina ajantasaisesti mikä on yrityksen taloudellinen tilanne.

Ohjaa toimintaa

Sisäänrakennettu Fennoa Ohjaamo kertoo tilitoimistolle suoraan, miten koko asiakaskunnalla menee ja mitä pitäisi tehdä seuraavaksi. Muistinvaraisuus vähenee päivittäisessä työssä.

Automaattinen

Fennoa Robotti huhkii ohjelmassa ihmiskäyttäjien kaverina ja hoitaa väsymättä ja virheettä kirjanpitäjän puolesta rutiinityöt.

Fennoasta sanottua

Timo Autioniemi
Tilineloset Oy
Vihdoin taloushallinnon ohjelmisto, jossa kaikki aineisto on digitaalisessa muodossa - ei mapin mappia.
Jukka Lindfors
Dito Yrityspalvelut Oy
Fennoa täyttää sähköisen maailman vaatimukset. Muuta vaihtoehtoa ei oikeastaan olekaan.
Elisabeth Ritola
Debora Oy
Erityisesti myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn ja maksamisen osalta Fennoa on erinomaisen nopea ja tehokas.
Tampereen Ammattikorkeakoulu Oy
Seitsemän ammattilaisen raati valitsi Fennoan kirjanpidon opetuskäyttöön. Ohjelma on ketterä ja yritysten perustaminen on erittäin nopeaa.